Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Kultur och hälsa en ekonomisk fråga

  [2017-06-21] Hur kan sociala ojämlikheter på hälsoområdet bekämpas genom konst och kultur? Det var ämnet för ett av rundabordssamtalen på ekonomifestivalen i Trento, Italien.

 • Kompetenscentrum för kultur och hälsa i vården

  [2017-01-23] Stockholms läns landsting har fått ett Kompetenscentrum för kultur och hälsa. Syftet är att långsiktigt arbeta med konst och kultur i vården.

 • Läs och må bra - stressa av med böcker

  [2017-01-16] Egentligen behövs det ju ingen särskild anledning till att ligga på soffan med en bra bok. Men det är inte bara ett nöje ¿ läsning kan också vara en väg till god hälsa, det skriver månadstidningen Femina i sitt senaste nummer.

 • Nordiskt-ryskt samarbete om kultur och hälsa

  [2016-12-22] Under två år har de nordiska länderna och Ryssland haft ett utvecklingssamarbete inom hälso- och sjukvård. Samarbetsprogrammet Culture for Health avslutades nyligen med en konferens i Sankt Petersburg.

 • Rita Charon intervjuad i Läkartidningen

  [2016-12-22] ¿ The care of sickness is a work of art. Det förklarar professorn och allmänläkaren Rita Charon, en förgrundsfigur inom narrativ medicin, för Läkartidningen.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Sidansvarig: Cecilia Bjursell|Sidan uppdaterades: 2012-01-16
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?