Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Kultur och hälsa en ekonomisk fråga

  [2017-06-21] Hur kan sociala ojämlikheter på hälsoområdet bekämpas genom konst och kultur? Det var ämnet för ett av rundabordssamtalen på ekonomifestivalen i Trento, Italien.

 • Kompetenscentrum för kultur och hälsa i vården

  [2017-01-23] Stockholms läns landsting har fått ett Kompetenscentrum för kultur och hälsa. Syftet är att långsiktigt arbeta med konst och kultur i vården.

 • Läs och må bra - stressa av med böcker

  [2017-01-16] Egentligen behövs det ju ingen särskild anledning till att ligga på soffan med en bra bok. Men det är inte bara ett nöje ¿ läsning kan också vara en väg till god hälsa, det skriver månadstidningen Femina i sitt senaste nummer.

 • Nordiskt-ryskt samarbete om kultur och hälsa

  [2016-12-22] Under två år har de nordiska länderna och Ryssland haft ett utvecklingssamarbete inom hälso- och sjukvård. Samarbetsprogrammet Culture for Health avslutades nyligen med en konferens i Sankt Petersburg.

 • Rita Charon intervjuad i Läkartidningen

  [2016-12-22] ¿ The care of sickness is a work of art. Det förklarar professorn och allmänläkaren Rita Charon, en förgrundsfigur inom narrativ medicin, för Läkartidningen.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Sidansvarig: Cecilia Bjursell|Sidan uppdaterades: 2012-01-16
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://ckh.gu.se/aktuellt/
Utskriftsdatum: 2018-02-24