Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kontaktformulär
 


OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!
Ny antologi - Kultur och hälsa i praktiken

Nyhet: 2016-10-10

Intresset för området kultur och hälsa är stort. Åtskilliga verksamheter i kommuner och landsting arbetar aktivt med kultur och hälsa. Därför blir det allt viktigare att ta tillvara på den kunskap som skapas inom dessa verksamheter och att möjliggöra ett utbyte av erfarenheter.

Kultur och hälsa i praktiken presenterar i fjorton kapitel hur man kan arbeta med kultur och hälsa inom olika verksamheter som exempel på gränsöverskridande samarbeten mellan praktik och forskning. Kapitelförfattarna är både förankrade i ett konkret verksamhetsområde och i akademisk forskning.

Kultur och hälsa i praktiken ger en beskrivning av praktiska verksamheter utifrån aktuell forskning. Den syftar till inspiration såväl som fördjupad kunskap för praktiker, forskare, beslutsfattare, kulturutövare, journalister och hälso- och sjukvårdspersonal.

 

Antologin kan laddas ner som pdf här

AV:

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2012-02-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://ckh.gu.se/aktuellt/nyheter/fulltext//ny-antologi---kultur-och-halsa-i-praktiken-.cid1407367?feedbackForm=true&keepArticle=true&returnAddress=http%3A%2F%2Fckh.gu.se%2Faktuellt%2Fnyheter%2Ffulltext%2F%2Fny-antologi---kultur-och-halsa-i-praktiken-.cid1407367%3Fprint%3Dtrue&recipientName=Lovisa+Aijmer&encodedEmail=bG92aXNhLmFpam1lckBndS5zZQ
Utskriftsdatum: 2020-02-24